Tepić: Želio bih igrati za Panathinaikos

Tepić: Želio bih igrati za Panathinaikos

Igrač beogradskog Partizana Milenko Tepić ne krije svoju želju da karijeru nastavi u slavnom atinskom klubu – Panathinaikosu.

Tepić je dao intervju za jedne grčke novine nakon susreta između njegovog Partizana i Panathinaikosa u beogradskoj Areni, u kojem su „crno-beli“ zabilježili pobjedu.

"Iskreno, voleo bih da igram sa svojim prijateljima Kecmanom i Pekovićem, a da me trenira takav jedan stručnjak kakav je Željko Obradović. Milion razloga ima da izaberem Panathinaikos. Ipak, osnovni uslov je da me žele. Ali, u ovoj fazi ne mogu da se bavim tim pitanjem. Partizan mi je trenutno u prvom planu", rekao je Tepić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.