Teški penzionerski dani Rasheeda Wallacea

Pojela ga penzija

Teški penzionerski dani Rasheeda Wallacea

Rasheed Wallace koji je tokom svoje karijere nastupao za nekoliko NBA timova, sada je u košarkaškoj penziji, ali još uvijek uz košarku. 

Košarkaš koji je najveći dio svoje karijere proveo u Portland Trailblazersima, za koje je nastupao u periodu od 1996. do 2004. godine sada je trener. Popularni Roscoe Sheed sada je asistent u Detroit Pistonsima u kojima je takođe nastupao od 2004. do 2009. godine.

Ipak, nekada skočni Wallace odlaskom u penziju nagomilao je viška kilograma, ali da može zakucati još uvijek dokazao je na jednom od treninga Pistonsa. Nažalost, ni približno atraktivno kao nekada.

htruQ5qVMii

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti