Teža povreda Alexa Renfroea

Problemi s povredoma nastavljeni

Teža povreda Alexa Renfroea

M. Šljivak

Američki košarkaš sa bh. pasošem Alex Renfroe doživio je nezgodnu povredu koja će ga od parketa odvojiti barem dva mjeseca.

Nekadašnji reprezentativac BiH zadao je nove nevolje za rukovodstvo Barcelone i zbog povrede noge neće ga biti u naredna dva mjeseca.

Renfroe je doveden kao dodatna podrška na bekovskim pozicijama nakon niza nevolja koje su zadesile katalonski tim.

Ipak, serija nesretnih događaja za Barcelonu se nastavila novom povredom, pa je dobar dio sezone završen za 30-godišnjeg Amerikanca.

Renfroe je odigrao ukupno 17 utakmica po dolasku iz Bayerna. U ACB ligi je na prosjeku od sedam poena, dok u Euroligi ubacuje skromna tri poena po meču.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Alex Renfroe je u bogatoj karijeri pored Barce i Bayerna, igrao još za Albu, Laboral, Enisey, Brose Baskets.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi