Thomas: Ja ne vjerujem u pritisak
Foto: EPA

Igrač Bostona željno iščekuje utakmicu sa Wizardsima

Thomas: Ja ne vjerujem u pritisak

Boston Celticsi i Washington Wizardsi će za nešto manje od pola sata istrčati na parket Boston Gardena gdje će odigrati sedmu utakmicu polufinalne serije Istočne konferencije.

Pred odlučujuću utakmicu koja će odrediti putnika u finale Istoka u kojem se već nalaze Cleveland Cavaliersi, o svojim očekivanjima je govorio i najbolji igrač Celticsa Isaiah Thomas.

Sjajni playmaker Celticsa smatra da je spreman za ovakve momente, te da jedva čeka početak utakmice u kojoj može postati heroj Bostona ukoliko uspije odvesti svoju ekipu do pobjede.

"Ja ne vjerujem u pritisak. Prenaporno radim da bih se plašio bilo kakve vrste pritiska", izjavio je Thomas.

Nakon što je Bostonu iskliznula iz ruku pobjeda u prošloj utakmici serije, Thomas smatra da je sada pravi trenutak da on i njegova ekipa pokažu šta znaju.

"Definitivno sam, kao mali dječak, sanjao o igranju u jednoj velikoj sedmoj utakmici, ili o pobjeđivanju u istoj...Nadam se da to možemo i uraditi. Bilo bi to tako dobro za ovaj grad, ali i za našu ekipu", dodao je na kraju Thomas.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi