Thomas: Operacija nije prva opcija
Foto: EPA

Košarkaš Bostona nakon povrede kuka

Thomas: Operacija nije prva opcija

Sjajni playmaker Boston Celticsa je zadobio povredu kuka u drugoj utakmici finala Istoka protiv Cleveland Cavaliersa. Celticsi su uspjeli iznenaditi Cavse u trećoj utakmici serije, ali je ekipa iz Clevelanda na kraju ipak lagano riješila seriju i prošla u NBA finale.

Osim ispadanja iz play-offa loša vijest za navijače Bostona bila je i povreda Thomasa, a u prvi mah se pretpostavljalo da će on, zbog iste, morati na operaciju.

On sada, ipak, uvjerva da operacije nije prva i jedina opcija, iako još uvijek nije ni potpuno isključena. 

"Operacije nije prva opcija za sada, ali bi mogla biti kada spadne otok. Doktori žele sačekati da otok spadne kako bih ponovo obavio magnetnu rezonancu. Onda ćemo vidjeti. Nadam se da neću morati na operaciju, ali znam da je to i dalje opcija", izjavio je Thomas nakon pete utakmice serije protiv Cavsa i eliminacije svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije