Toronto bolji od Denvera, šest poena Nurkića

Odigrano pet susreta na NBA parketima

Toronto bolji od Denvera, šest poena Nurkića

U noći sa nedjelje na ponedjeljak odigrano je pet susreta na NBA parketima. Denver Nuggetsi poraženi su na svom parketu od Toronto Raptorsa rezultatom 116:102. 

Toronto Raptorsi slavili su u Coloradu protiv Denvera rezultatom 116:102. Goste je do pobjede vodio Williams sa 31 poenom, dok je Lowry dodao 30. Kod Denvera najefikasniji bio je Lawson sa 28 poena. Jusuf Nurkić na parketu je proveo  nešto više od pet minuta, a postigao je šest poena. 

San Antonio Spursi slavili su protiv Houston Rocketsa rezultatom 110:106. Domaće je do pobjede vodio Green sa 24 poena, dok je 16 dodao Duncan. Kod Rocketsa Harden je postigao 28 poena, a Brewer 25. 

Dallas Mavericksi slavili su protiv Oklahome rezultatom 112:107. Domaćina je do trijumfa predvodio Nowitzki sa 30 poena, dok je 26 postigao Parsons. Kod Oklahome 26 poena postigao je Serge Ibaka. 

Portland nije imao problema protiv Knicksa i slavio je rezultatom 101:79. Phoenix Sunsi savladali su LA Lakerse rezultatom 116:107.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.