Trabzon ne zna za pobjedu, Stipanović ponovo dobar

TBL liga, 3. kolo

Trabzon ne zna za pobjedu, Stipanović ponovo dobar

M. Šljivak

Košarkaši Trabzonspora doživjeli su i treći poraz u novoj sezoni. Tim našeg Nenada Markovića je poražen na svom parketu od Buyukcekmecea rezultatom 73:69.

Dobro je Trabzon ušao u meč. Poveli su 14:8, ali su zatim potpuno stali. Gosti su do kraja prve dionice napravili razliku od 11 poena, a tijekom kompletnog meča su održavali stečenu prednost.

Nisu dopustili Trabzonu povratak u meč. Iako je tim Nenada Markovića uspio na kraju da razliku spusti na samo minus četiri, na kraju su ipak doživjeli i treći poraz u sezoni.

Andrija Stipanović je za Trabzon odigrao jako dobar meč. Ubacio je 14 poena uz šest skokova, dok je Dwight Hardy ubacio 16 poena. 

Michael Roll je za goste ubacio 17 poena...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.