Trener Cavsa: Moramo otići kući i pregrupisati se
Foto: EPA

Tyronn Lue pred nastavak finalne serije

Trener Cavsa: Moramo otići kući i pregrupisati se

Cleveland Cavaliersi su, nakon dva poraza u Oaklandu, spremni na povratak u svoju Quicken Loans Arenu gdje će pokušati poraziti Warriorse i učiniti NBA finale zanimljivijim.

Cavsi su se ponovo našli u sličnoj poziciji kao i prošle godine kada su poslije prve dvije utakmice finala gubili sa 2-0, takođe od Warriorsa, ali su kasnije postali prva ekipa koja je u NBA finalu dostigla deficit od 3-1 u seriji i na kraju došla do šampionskog prstena.

"Oni igraju dobro na svom parketu. Dobili su prve dvije utakmice što su vjerovatno i očekivali...Sada imamo priliku otići kući i igrati pred našom publikom. Dakle, oni su pobijedili dvije utakmice, sada mi moramo otići kući i pregrupisati se", izjavio je trener Cavaliersa Tyronn Lue.

"Radujemo se povratku. Naši navijači se raduju tome, znamo to. Moramo im pružiti malo zadovoljstva", dodao je najbolji košarkaš Cavsa LeBron James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi