Trener Celticsa o Thomasu: Možda mu je smetao taj zub?
Foto: EPA

Trener Bostona Brad Stevens našalio se na Thomasov račun

Trener Celticsa o Thomasu: Možda mu je smetao taj zub?

D. Rakanović

Sjajni bek Bostona Isaiah Thomas je u prvoj četvrtini utakmice sa Washingtonom ostao bez prednjeg zuba, ali mu to nije smetalo da i večeras bude najbolji igrač svoje ekipe.  

Naime, Thomasa je laktom udario košarkaš Wizardsa Otto Porter, pa je Thomas morao da traži zub po parketu. 

Celticsi su porazili Washington sa 123:111 u prvoj utakmici polufinala Istoka. Thomas je utakmicu završio sa 33 poena, uz devet asistencija.

Trener Celticsa Brad Stevens nakon utakmice se našalio na Thomasov račun.

"On i moja sedmogodišnja kćerka su se upravo nasmijali jedno drugome. On je pogodio obje trojke nakon što mu je ispao zub. Možda mu je taj zub smetao? Sada mi je krivo zbog njega, jer će morati da ide na ozbiljnu intervenciju kod zubara", rekao je Stevens. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi