Trener Warriorsa zamalo uhapšen, Popovich umirao od smijeha
Foto: EPA

Pred sinoćnju utakmicu policija okružila Brownov automobil

Trener Warriorsa zamalo uhapšen, Popovich umirao od smijeha

Piše: R. Pašić
Sinoć su Golden State Warriorsi i San Antonio Spursi odigrali drugu utakmicu finalne serije Zapada. Warriorsi su slavili ubjedljivu pobjedu, ali noć njihovog trenera i nije baš dobro počela.

Naime, Mike Brown je svojim automobilom, prošao kroz crveno svjetlo pred ulazom u Oracle Arenu, što su primijetili policajci na motociklima koji su ga ubrzo sustigli.

"Govorio sam im da sam trener Golden Statea, pokazujući na logo kluba na svojoj majici, ali policajac mi je rekao da ga nije briga i da se odmah zaustavim", rekao je na press konferenciji Brown.

Prema njegovim riječima, želio je iskoristiti veliko prisustvo policije koja je ispred njega bila u pratnji San Antonio Spursa, kako bi na taj način izbjegao gužvu, međutim plan mu se obio od glavu.

"Počeli su govoriti da stanem. Preko razglasa su mi poručili da zaustavim svoj Range Rover...Uplašio sam se", dodao je Brown.

Ovaj trenutak su vidjeli i igrači i stručni štab Spursa, pa se Popovich odlučio dobro našaliti i  nazvati Browna.

"Javio sam se na telefon, a na vezi je Pop umirao od smijeha. Rekao mi je, 'Mike, nisam znao da si to ti...sjedim ovdje i vidim crni Range Rover okružen policajcima, vidim da automobil pokušava krenuti naprijed. Tada sam pomislio da će sigurno uhapsiti vozača, a kada sam vidio da si to ti umro sam od smijeha", prisjetio se Popovichevog poziva Brown.


NBA