Trener Zvezde dobio neočekivano pitanje nakon osvajanja Kupa

Novinar ga iznenadio

Trener Zvezde dobio neočekivano pitanje nakon osvajanja Kupa

Košarkaši Crvene zvezde su u nedjelju savladali Partizan i osvojili Kup Radivoja Koraća.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić je nakon utakmice stao pred kamere novinara Arenesport, kojem je prenio svoje utiske i priznao da mu je ovo najdraži osvojeni Kup otkako je u Zvezdi.

Ipak, nakon toga je uslijedilo iznenađujuće pitanje novinara koje je zateklo Radonjića.

Novinar je crnogorskom treneru postavio pitanje koje je najavio kao "pitanje van košarkaških okvira", aludirajući na Radonjićev odlazak u svlačionicu nakon poraza od Partizana kada je zaboravio ili odbio dati izjavu za medije.

"Da li možemo u nekoj budućnosti dobiti obećanje da ćemo dobiti izjave i utiske i kada pobjeđujete i, složit ćete se, mnogo, mnogo rijeđe, kada vaša ekipa gubi otkad ste vi trener?", upitao je novinar, na šta je Radonjić odgovorio:

"Uvijek, naravno! Nije to stvar obećanja već elementarne korektnosti, profesionalizma. Kad god bude trebalo i kad vi mislite da treba, recite i ja ću ispuniti dužnost".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije