Trinchieri: Nećemo se predavati iako znamo šta nas čeka

Trener Bamberga pred Zvezdu

Trinchieri: Nećemo se predavati iako znamo šta nas čeka

D. Vejo
Teme:

Košarkaši njemačkog Bamberga večeras će biti gosti Crvenoj zvezdi u okviru 24. kola Eurolige.

Iz redova gostujućeg sastava kazali su kako ih čeka jedno od najtežih gostovanja ove sezone u najelitnijem takmičenju u Evropi protiv ekipe koju sa klupe predvodi jedan od najboljih stratega na starom kontinentu.

"Znamo šta nas čeka u Beogradu. Međutim, mi smo ekipa koja se ne predaju. Nekada igramo dobro, nekada loše ali nikad ne odustajemo, to je važno. Tako će biti i protiv Zvezde. Nećemo se predavati, ovdje su svi izgubili. Postoji šansa da i mi izgubimo, ali se nećemo predavati iako su oni prema mom mišljenju predvođeni najboljim trenerom u Evropi, Dejanom Radonjićem", istakao je trener Bamberga, Andrea Trinchieri.

Crveno-bijeli prije ovog susreta zauzimaju šestu poziciju na tabeli, dok su Nijemci 12.

Utakmica između Crvene zvezde i Bamberga igra se večeras u dvorani Aleksandar Nikolić sa početkom od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi