Triple-double Ronda, Celticsi bolji od Wizardsa
Foto: ESPN

NBA liga

Triple-double Ronda, Celticsi bolji od Wizardsa

E. Škorić

Boston Celticsi su večeras protiv Washington Wizardsa slavili sa 101:93 u prvom susretu večeri u NBA ligi.

Boston je deklasirao ekipu Wizardsa u prve tri četvrtine, a gosti su uspjeli da se vrate i umalo da dođu do velikog preokreta na kraju.

Celticsi su vodili 24:15 poslije prvih 12 minuta, a na poluvremenu su već imali velikih 17 poena prednosti (53:36).

Tijekom treće dionice domaći su znali dolaziti i do 25 poena prednosti, a prije samog ulaska u zadnju dionicu vodili su 77:59. Domaći igrači su počeli posustajati, a Wizardsi uspijevaju najprije da spuste razlike na jednocifren broj, pa čak i da izjednače (93:93).

No, onda Celticsi prave 8:0 seriju i ipak dolaze do pobjede, koja je svakako i više nego zaslužena. Jeff Green je predvodio Boston sa 25 poena, dok je Marcus Thornton ubacio 21, a Rajon Rondo je imao triple-double učinak, ubacivši 13 poena uz 11 skokova i 13 asistencija. 

Butler je sa 22 poena predvodio Wizardse, dok je John Wall ubacio 17, a Paul Pierce protiv bivšeg kluba 16 poena.

Ceticsi su na omjeru 7-11, dok Wizardsi imaju omjer 13-6. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.