Udarač nastavlja karijeru u Rusiji
Marshalla šakački obračun odveo u Rusiju

Marshall potpisao za Lokomotiv

Udarač nastavlja karijeru u Rusiji

A. Beganović

Rawle Marshall, bivši košarkaš Cibone, potpisao je ugovor sa ruskim prvoligašem, Lokomotivom iz Rostova.

Rawle Marshall nakon Cibone u kojoj je sigurno bio najbolji košarkaš natavlja karijeru u Rusiji. Nakon raskida sa Cibonom, izazvanog ponajprije radi šakačkog obračuna na utakmici sa Splitom i kazne koju je dobio radi toga vrlo brzo jepronašao novi klub.

Lokomotiv iz Rostova je zbog povrede ostao bez svog najboljeg košarkaša, Freda Housa, pa je Danijel Jusup koji sa dosta uspjeha vodi ovaj klub, tražio i u Rawleu Marshallu pronašao zamjenu za povrijeđenoh Housa.

Lokomotiv se trenutno nalazi na šestom mjestu ruske Superlige, u deset odigranih susreta imaju četri pobjede, pet poraza i jedan remi, pa nema sumnje da će im sjajni Marshall dobro doći da pokušaju popraviti plasman u nastavku prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije