Uroš Luković potpisao za Mornar iz Bara

Napustio Partizan

Uroš Luković potpisao za Mornar iz Bara

D. Rakanović

Srbijanski košarkaš Uroš Luković napustio je Partizan i potpisao ugovor sa Mornarom iz Bara na dvije godine, saopšteno je danas na službenoj stranici ABA lige. 

Luković je prošle sezone u ABA ligi prosječno postizao 7,9 poena, uz 5,3 skokova i 1,6 blokada.

Ovaj centar karijeru započeo u beogradskom KK Torlak. Zatim je bio član FMP-a, Radničkog basket, Zaragose, Kumanovo, Kožuv i MZT Skoplje Aerodrom, Tartua i od avgusta 2016 Partizana NIS.

Dvesta trinaest centimetara visoki centar je deseti igrač koji je stavio paraf na vjernost Mornaru za predstojeću sezonu kluba iz Bara. 

Prije njega su ugovore potpisali: Marko Ćalić, Marko Mugoša, Radoje Vujošević, Vukota Pavić, Boris Bakić i Emir Hadžibegović, kao i novajlije Nemanja Vranješ, Strahinja Mićović i Brendis Raley-Ross. 

 Očekuje se da nastavak saradnje sa Mornarom ozvaniči i kapiten Marko Mijović, a ostaje da se vidi koga će još u svoj klub dovesti Đorđije Pavićević, koji je nedavno starijem bratu Mihailu prepustio mjesto šefa stručnog štaba.

Partizan se odmah dao u potragu za njegovom zamjenom. Čelnici Partizana su stupili u kontakt sa bh. centrom Obradom Tomićem koji je za naš portal rekao da je blizu potpisa sa ovim velikim klubom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi