Valanciunas: Mislili smo da će biti lahko, ali nije bilo
EPA

Nakon poraza od Grčke

Valanciunas: Mislili smo da će biti lahko, ali nije bilo

E. Ganibegović

Pored eliminacije Francuske od Njemačke, ispadanje Litvanije u meču protiv Grčke svakako spada među iznenađenja prvog dana osmine finala na Eurobasketu.

Litvanija je na Eurobasketu sigurno očekivala bolji plasman, međutim na iznenađenje svih poraženi su od Grčke i tako završili sa svojim nastupom.

Nakon razočaravajućeg poraza oglasila se i prva zvijezda Litvanije Jonas Valanciunas.

"Podcijenili smo ih, mislili smo da će biti lahko, ali nije bilo tako. Napravili smo veliku gršeku i to nas je mnogo koštalo", rekao je centar Litvanije.

Naravno imao je šta reći i selektor Adomaitis.

"Ne možete da pravite takve mentalne greške u ovakvoj utakmici. Znali smo da su dobar tim sa igračima na vrhunskom nivou koji su osvajali nacionalne lige i Evroligu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi