Varda: Pored vas me je sramota što sam otišao u penziju

Nekadašnji centar crno-bijelih ogorčen

Varda: Pored vas me je sramota što sam otišao u penziju

D. Vejo

Bivši košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i beogradskog Partizana Ratko Varda, ogorčen je sinoćnjim nastupom crno-bijelih protiv FMP-a u drugoj utakmici polufinala play-offa prvenstva Srbije.

Beograđani su poraženi u obje utakmice, čime su eliminisani iz ove faze takmičenja prvi put nakon 19 godina.

To je ozbiljno uzdrmalo nekadašnjeg centra beogradskog sastava koji je osuo paljbu po aktuelnom igračkom kadru.

"Sramota me gledati ovakav Partizan. Ja sam sa 38 godina otišao u penziju, a do tada sam davao i zadnji atom snage na parketu da pokažem kako se igra ovaj sport. Ne za klub koji volimo, već zbog sebe. Uvijek sam želio dokazati da sam bolji nego onaj što stoji nasuprot mene. Ne mogu da vjerujem šta radite", oštro je prokomentarisao nekadašnji as Partizana, Ratko Varda.

Podsjetimo, Varda je crno-bijele boje branio u periodu od 1995. do 2001. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi