Vasilije Micić blizu dogovora sa Bayernom

Reprezentativac Srbije na pragu prelaska u Minhen

Vasilije Micić blizu dogovora sa Bayernom

Vasilije Micić nalazi se na pripremama sa reprezentacijom Srbije i nada se da će se naći na spisku 12 igrača koji putuju na Svjetsko prvenstvo u Španiju. 

Košarkaš Mega Vizure na meti je minhenskog Bayerna, a čini se da su ostali još samo sitni detalji oko njegovog prelaska u klub iz Minhena. 

"Drago mi je zbog svega. Prvi put izlazim iz zemlje i drago mi je što ću raditi sa Pešićem. Bili smo i prije u kontaktu. Trebalo je da pređem u Zvezdu kada ju je on prvi put vodio. Ali, ne bih više o transferu. Još nije sve završeno, ostalo je nekoliko detalja," rekao je Micić za medije u Srbiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.