Vasiljević 3 poena u porazu Ikarosa

Serija izgubljenih utakmica se nastavlja

Vasiljević 3 poena u porazu Ikarosa

Saša Vasiljević nije imao sreće protiv svog bivšeg kluba Kolossosa u 17. kolu Heba lige. Ikaros je poražen na gostovanju (78:64).

Bio je to četvrti poraz Ikarosa u nizu. Tim za koji nastupa Vasiljević pred velikom je borbom za opstanak u šampionatu Grčke košarkaške lige.

Protiv Kolossosa, ekipe koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva Ikaros je pružio igru vrijednu boljeg rezultata samo tokom druge četvrtine (15:16). To naravno nije bilo dovoljno za Kolossos.

Saša Vasiljević je za 17 minuta postigao 3 poena uz jednu zabilježenu asistenciju. U poraženom timu najbolji je bio Baynes sa 17 poena, dok je Baxter dodao 16. U sastavu Kolossosa Horston 20 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.