Veče bez iznenađenja
LeBron je bio odličan

NBA sezona

Veče bez iznenađenja

Nedjeljne utakmice NBA lige protekle su bez iznenađenja. Favoriti su upisali sigurne pobjede, a Pistonsi su od gotovine došli do veresije.

LeBron James sa 33 poena i 8 skokova bi je najzaslužniji za trijumf Cavsa nad Detroitom. Doduše, Pistonsi su bili bolji tim u većem dijelu susreta, ali su u finiši neobjašnjivo pali što su Cavsi iskoristili te su serijom 15:2 došli do trijumfa. Allan Iverson sa 22 ubačaja bio je najbolji u poraženom timu.

Orlando je nadigrao Toronto sa 113:90 uz 29 poena i 14 skokova Dwighta Howarda. Bila je ovo 36. pobjeda Magica koji je imao i raspoloženog Nelsona (18 p, 8 sk, 10 as.). Kod Raptorsa uz Josea Calderona (16 p, 6 as.) treba istaći Grahama (14 p, 12 sk.).

Rezultati
Boston Celtics - Minnesota Timberwolves 109:101, Toronto Raptors - Orlando Magic 90:113, Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 80:90, Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 122:118.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.