Veličković: Imamo problem, nešto se dešava

Kapiten Partizana smatra

Veličković: Imamo problem, nešto se dešava

D. Vejo

Košarkaši Partizana nakon sinoćnjeg poraza od AEK-a, ušli su u blagu rezultatsku krizu. 

Svjesni toga su i sami igrači koji ne kriju tu činjenicu. Uspjeli su crno-bijeli da se sa minu 14 vrate na minus dva, ali to nije bilo dovoljno. Odbrana nije funkcionisala kako treba, te su Beograđani poklekli. Svjestan svega jeste i vođa beogradsko sastava.

"U posljednje vrijeme propuštamo mnogo prilika. S toga, definitivno imamo problem. Mi svakog možemo savladati ako damo svoj maksimum, to sinoć nismo bili. Ne znam šta se dešava. Ovako ne možemo dalje. Poraz od ekipe AEK-a je jedan od onih koji boli, jako", kazao je kapiten Partizana, Novica Veličković.

Naredni meč, Partizan igra protiv FMP-a u subotu, ekipe koja u ovoj kalendarskoj godini ne zna za poraz.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi