Veličković: Ukoliko ne damo maksimum, onda smo džaba krečili

Košarkaš Partizana pred PAOK

Veličković: Ukoliko ne damo maksimum, onda smo džaba krečili

D. Vejo

Košarkaši beogradskog Partizana večeras će u okviru šesnaestine finala FIBA Lige prvaka gostovati ekipi PAOK-a.

Iako ova dva tima gaje "bratske" odnose, večeras će svako gledati svoje dvorište. Kako najavljuju u taboru srbijanskih crno-bijelih, ovaj meč dočekuju puni samopouzdanja s namjerom da će nastaviti seriju dobrih rezultata nakon što su istu počeli u derbiju.

"Mi smo tim koji zna dati mnogo, ali također zna i zakazati. Naš naredni protivnik je ekipa PAOK-a. Ukoliko ne odigramo dobro i maksimalno angažovano, onda smo kako se kaže, džaba krečili. Svjesni smo da navijačima kidamo živce sa oscilacijama u igri, ali smatram da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, te da ćemo doći do željene forme", zaključio je košarkaš Partizana, Novica Veličković.

Utakmica između PAOK-a i Partizana igra se večeras od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi