Velika odluka Carmela Anthonyja
Foto: EPA

Želi da pobjeđuju

Velika odluka Carmela Anthonyja

M. Šljivak

Carmelo Anthony možda je protiv Philadelphije odigrao posljednju utakmicu za New York Knickse.

Sjajni košarkaš je prethodnih šest godina nosio dres tima iz Velike jabuke, ali čini se kako se on nema namjeru vraćati u gubitnički tim.

Melo želi da pobjeđuje. To bi moglo značiti da će napustiti klub, a konačnu odluku će donijeti nakon razgovora s rukovodstvom tima.

"Volio bih ostati, ali isto tako volim da pobjeđujem. Nadam se da će neki ljudi početi da razmišljaju o pobjedama. Siguran sam da ideja postoji, ali trenutno je sve do mene", rekao je Anthony.

Carmelo je i u protekloj sezoni bio najbolji strijelac Knicksa. Prosječno je ubacivao više od 22 poena, no s obzirom na to da 32-godišnji košarkaš želi naslov prvaka, vrlo je vjerovatno da će on napustiti klub.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi