Veoma dobro izdanje Nurkića u porazu Nuggetsa

Jusuf ubacio deset poena

Veoma dobro izdanje Nurkića u porazu Nuggetsa

Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su sinoć u gostima od Atlanta Hawksa rezultatom 116:98.

Domaći su mnoog bolje ušli u meč i prvu dionicu su riješili u svoju korist rezultatom 33:23. Ipak, Nuggetsi uspjevaju prije odlaska na odmor smanjiti prednost Hawksa na minsu pet.

Drugo poluvrijeme je počelo slično kao i prvu, a treću četvrtinu Hawksi rješavaju sa pet razlike, da bi i u posljednjoj dionici mnogo bolje odigrali i slavili sa 29:22 za konačnih 116:98.

Centar Nuggetsa Jusuf Nurkić imao je dobru noć u kojoj je ubaccio deset poena te uhvatio sedam skokova za nešto više od 25 minuta provedenih na parketu. Iz igre je šutirao pet od 10, a ubilježio je i dvije asistencije.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi