Vlada Jovanović novi trener Partizana

Naslijedio "učitelja" Vujoševića

Vlada Jovanović novi trener Partizana

E. Škorić

Dugogodišnji prvi asistent Duška Vujoševića, Vlada Jovanović, preuzet će kormilo beogradskog Partizana.

Upravni odbor KK Partizana je jednoglasno izabrao Vladu Jovanovića za novog šefa stručnog štaba srbijanskog prvaka.

Jovanović je bio trener mlađih selekcija Borca, Zemuna i Partizana, a od 2006. godine radio je kao pomoćni trener prvog tima 'crno-belih'. Osvojio je dosad pet titula prvaka države, četiri titule prvaka NLB lige i tri Kupa Radivoja Koraća.

Od prošlog ljeta je i selektor juiorske srbijanske reprezentacije, sa kojima je na EP-u u Francuskoj osvojio zlato.

"Biti i kandidat za prvog trenera KK Partizan za mene je bila velika čast, a sada kada je i zvanično odlučeno da ću naredne sezone voditi klub iz Humske mogu samo da konstatujem da sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju. Pre svega bih se zahvalio predsedniku Daniloviću i sportskom direktoru Todoriću, a posebno Dušku Vujoševiću čija preporuka iz više aspekata znači mnogo. Veoma sam im zahvalan što su imali poverenja u mene i prepustili mi ovaj zahtevan i delikatan posao", ističe Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.