Vlasnici Olympiakosa: Fener nije napravio nikakvo čudo
Foto: EPA

Nakon poraza Olympiakosa u finalu Eurolige

Vlasnici Olympiakosa: Fener nije napravio nikakvo čudo

D. Rakanović

Vlasnici Olympiakosa, braća Angelopoulos smatraju da Fenerbahče nije napravio ništa posebno ni zastrašujuće.

Fenerbahče je sinoć u Istanbulu u velikom finalu pobijedio Olympiakos sa 80:64 i došli do prvog trofeja pobjednika Eurolige. 

“Čestitam Fenerbahčeu, ali nisu uradili ništa posebno ni zastrašujuće. To je košarka, biće i poraza. Olympiakos je na vrhu posljednjih deset godina i to se ne mijenja“, rekao je Giorgos Angelopoulos. 

Njegov brat Panagiotis kritikovao je selekciju igrača i trenera turske ekipe. 

“Slijedeće godine u Beogradu stvari će biti drugačije. Ovo nam je peti Final Four u posljednjih osam godina, veoma smo ponosni na svoje igrače“, rekao je Panagiotis i dodao: 

“Naš protivnik u timu nema nijednog turskog igrača, ni trener im čak nije Turčin. Mi imamo grčki tim sa nekim važnim pojačanjima u vidu stranaca. Fener nije napravio nikakvo čudo“.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Fenerbahče je sinoć osvojio prvu titulu u klupskoj istoriji i prvu za tursku košarku.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi