Vlasnik Houstona kažnjen sa 100.000 dolara
Foto: EPA

Vlasnik objasnio neke stvari jednom od sudija

Vlasnik Houstona kažnjen sa 100.000 dolara

D. Rakanović

Vlasnik Houston Rocketsa Leslie Alexander oštro je kažnjen od strane NBA lige sa 100.000 dolara zbog ponašanja na petoj utakmici play-ffa između Rocketsa i Oklahome. 

Alexander je meč posmatrao sa mjesta pored terena. Iznerviran sudijskim odlukama napustio je svoje mjesto i prišao jednom od sudija kako bi mu objasnio neke stvari. 

Više puta tokom ove sezone mogli smo se uvjeriti da rukovodstvo NBA lige ima nultu toleranciju na nesportsko ponašanje na terenu i van njega. 

Ovaj incident se dogodio u finišu prve četvrtine. 

Podsjetimo, Houston je sinoć pobijedio Oklahomu sa 105:99 i plasirao se u drugu rundu play-offa gdje će igrati protiv branioca titule Cleveland Cavaliersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti