Vlasnik Warriorsa: Sve ćemo učiniti da Curry ostane
Foto: EPA

Steph Curry je od ljeta slobodan igrač

Vlasnik Warriorsa: Sve ćemo učiniti da Curry ostane

Sjajni playmaker novih NBA prvaka Golden State Warriorsa ovog ljeta postaje slobodan igrač, ali se ne očekuje da on napusti ekipu iz Oaklanda.

Ono što je ipak sigurno jeste da će Curry od Warriorsa dobiti puno bogatiji ugovor nego što ga ima sada. A jedan od vlasnika kluba Joe Lacob je spreman učiniti sve kako bi zadržao Curryja u Warriorsima.

"Uradit ćemo sve što je potrebno da zadržimo Stepha ovdje i da on bude sretan. Znam da želi da bude ovdje, a i mi ga tu želimo. Ne očekujem nikakve probleme kada je njegov ostanak u pitanju", istakao je Lacob u razgovoru za San Jose Mercury News.

"Kao što sam govorio od prvog dana, ovo je savršeno mjesto za igranje. Navijači su nevjerovatni, organizacija takođe. Sastavili smo sjajnu ekipu koja se takmiči za naslov prvaka svake godine...Ne postoji razlog koji bi me privukao negdje drugo", prokomentarisao je i Curry planove za budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi