Vrabac: U Belgiju po osvetu

Bh. košarkaš briljira u dresu Partizana

Vrabac: U Belgiju po osvetu

D. Vejo

Kako sezona odmiče, tako bh. košarkaš Adin Vrabac u dresu beogradskog Partizana pruža sve bolja izdanja.

To je pokazao i u sinoćnjoj utakmici 17. kola ABA lige gdje su Beograđani savladali Karpoš rezultatom 76:72, a naš košarkaš je ubacio velikih 14 poena te imao sedam skokova. Kako kaže sinoć je u timu nedostajalo nekoliko ključnih imena, ali su njegovi saigrači i on, i pored toga pružili sjajnu košarkašku predstavu.

"Dajem sve od sebe na svakom meču, pa tako je bilo i jučer. Ima umora, on je prisutan ali meni to ne smeta koliko starijim igračima jer sam još uvijek mlad", izjavio je Vrabac.

Za crno-bijele nema odmora, već u utorak ih očekuje meč FIBA Lige prvaka protiv belgijskog Šarlroa koji je u prošlom meču slavio u Beogradu.

"U Belgiju idemo sa željom da pobjedimo i osvetimo se za poraz u Beogradu", zaključuje košarkaš.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi