Vujošević izostavio Ivanovića

Eurobasket 2011

Vujošević izostavio Ivanovića

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, Duško Vujošević, objavio je spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Eurobasket u Litvaniji 2011. godine.

Sokolovi se nalaze u grupi A zajedno s Italijom, Izraelom, Latvijom i Finskom. Među 17 igrača koje je pozvao Vujošević nalaze se i Sead i Suad Šehović, igrači koji su igrali u Bosni, odnosno Suad još uvijek igra. Na spisku se nisu našli Žarko Rakočević i Ivan Ivanović, dok je Vujošević pozvao i dvojicu Amerikanaca, Unicajinog Omara Cooka i Quincyja  Doubyja.

Spisak reprezentacije Crne Gore:

Ivan Koljević, Goran Jeretin, Vlado Šćepanović (kapiten), Ivan Maraš, Predrag Drobnjak, Nikola Peković, Slavko Vraneš, Vladimir Golubović, Vladimir Dragičević, Vladimir Dašić, Milko Bjelica, Suad Šehović, Sead Šehović, Miloš Borisov i  Nikola Vučević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.