Vujošević ostaje trener Partizana

Partizanova legenda

Vujošević ostaje trener Partizana

Duško Vujošević se ovog ljeta povezivao sa odlaskom iz Partizana, budući da je nedavno izjavio da njegov status još uvije knije riješen.

Ipak, trofejni stručnjak je u najnovijoj izjavi saopštio da će i naredne sezone sa klupe predvoditi svoj klub.

"Ostajem u Partizanu i izvršit ću prozivku pred početak sezone. U klubu ima mnogo ljudi kojim plate kasne po godinu dana i više, pa nisu takvu situaciju iskoristili da prekinu radni odnos. Očekujem da problem s dugovanjima bude sistemski riješen", riječi su Vujoševića.

Partizan je u prošloj sezoni završio kao drugoplasirani tim u ligi Srbije, što je prvi put nakon trinaest godina da crno-bijeli ne podignu šampionski pehar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.