Vujović: Mislio sam da me Delije neće prepoznati

Rukometni stručnjak pratio duel Eurolige

Vujović: Mislio sam da me Delije neće prepoznati

D. Vejo

Među onima koji su bodrili Crvenu zvezdu večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" jeste i jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svijetu, Crnogorac Veselin Vujović.

Selektor Slovenije, protekle nedjelje osvojio je bronzu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a kada se večeras pojavio dvorani, naišao je na ovacije sa tribina, čime su navijači crveno-bijelih pokazali da ga nisu zaboravili s obzirom da je u Srbiji ostavio dubok trag kada je u pitanju rukomet jer je branio boje Metaloplastike.

Emocije nije krio, a objasnio je i otkud upravo on na utakmici 21. kola Eurolige.

"Mislio sam da su me Delije zaboravile i da me neće prepoznati. Međutim to nije bilo tako. Dobio sam ovacije, svi su me lijepo primili i osjećao sam se kao kod kuće. Počastvovan sam. Dobio sam poziv trenera Dejana Radonjića, ali i pored toga ja sam imao želju da gledam Zvezdu", kazao je Veselin Vujović.

Nažalost, rukometni stručnjak po porazu će pamtiti ovaj meč Beograđana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi