Wade napustio Bullse: Ponovo sa Jamesom?

Tri kluba ga žele u svojim redovima

Wade napustio Bullse: Ponovo sa Jamesom?

E. Ganibegović

Dwyane Wade je prošle sezone napustio Miami i vratio se u rodni grad Chicago, međutim samo nakon jedne godine došlo je do raskida saradanje.

Naime, kako prenose američki mediji Wade je postigao dogovor sa Bullsima o otkupu ugovora, što znači da je postao slobodan agent.

Wade je za otkup ugovora potrošio oko osam miliona dolara, praktično trećinu svoje plate u Chicagu. 

Također, mediji iz SAD prenose informacije kako su Cleveland, San Antonio i Miami, favoriti za dovođenje 35-godišnjeg veterana.

Postavlja se pitanje, da li će se Wade odlučiti za prelazak u Cleveland, te tako obnoviti svoje partnerstvo sa Lebron Jamesom, koji bi ga vjerovatno volio vidjeti u svojoj ekipi. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi