Waiters "izvozao" odbranu Pacersa
Foto: Screenshot

Sjajni potezi beka Miamija

Waiters "izvozao" odbranu Pacersa

Ekipa Miami Heata je večeras upisala ubjedljiv poraz na svom parketu. Košarkaši Indiane su bili puno bolji i slavili pobjedu rezultatom 120:95.

Pacersi su do pobjede došli sjajnom igrom u drugom poluvremenu. Prvo su u trećoj četvrtini napravili sjajnu seriju, a visoku prednost koju su tada stekli su zadržali do kraja utakmice.

Kada je ekipa Miamija u pitanju najraspoloženiji je bio Wayne Ellington, dok su glavne zvijezde, manje-više, zakazale.

Tako je izuzetno skromnu partiju pružio i Dion Waiters koji nije postigao niti jedan poen. Waiters je upisao samo dva skoka i jednu asistenciju.

Ipak, ta jedna asistencija je bila dovoljna da izmami aplauze domaćih navijača.

Početkom druge četvrtine je Waiters napravio sjajan slalom kroz odbranu Indiane i "rolingom" izbacio prvo Bogdanovića, a potom i Stephensona. Zatim je Waiters uputio sjajnu asistenciju za Winslowa koji je akciju završio polaganjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti