Wall: Ne dolazite u moj grad obučeni u crno
Foto: EPA

Celticsi došli da "sahrane" Wizardse, ali ih Wall šokirao

Wall: Ne dolazite u moj grad obučeni u crno

Zahvaljujući sjajnom Johnu Wallu Washington Wizardsi su u šestoj utakmici serije savladali Boston Celticse rezultatom 92:91 i izborili majstoricu u kojoj će se odlučivati putnik u finale Istočne konferencije.

Iako su igrači Bostona na utakmicu u Washingtonu stigli obučeni u crno, aludirajući time da će "sahraniti" Wizardse, John Wall je 3.5 sekundi prije kraja pogodio trojku za pobjedu i šokirao ekipu Celticsa.

"Ne dolazite u moj grad obučeni u crno, pričajući o sahrani", rekao je Wall nakon pobjede svoje ekipe.

Celticsi su stigli u Verizon Centar pri vodstvu od 3:2 u seriji te su vjerovatno bili ubijeđeni da će danas završiti seriju, stoga i njihova provokacija. 


Na ovakav potez Celticsa se osvrnuo i najefikasniji igrač današnje utakmice, bek Wizardsa, Bradley Beal.

"Nisam znao da su došli u crnom. Ali to nas nije omelo. Tako je kako je. Došli su i igrali čvrsto. Nećemo obraćati pažnju na takve stvari od njih", izjavio je Beal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi