Wallace: Randolph nije diler

Nekadašnji NBA košarkaš stao u odbranu Randolpha

Wallace: Randolph nije diler

D. Rakanović

Nekadašnji NBA košarkaš Rasheed Wallace stao je u odbranu bivšeg saigrača Zacha Randolpha. 

Podsjetimo, novi košarkaš Sacramento Kingsa prošle sedmice je uhapšen u Los Angelesu zbog posjedovanja velike količine marihuane. Policija ga osumnjičila da je namjeravao preprodavati istu. Randolphu prijeti suspenzija od strane rukovodstva NBA lige ukoliko bude osuđen ili prizna krivicu. 

"Nije bitno čime se bavite - što je veća plata i zabava je veća. Ipak, ono što sigurno znam je da Randolph nije diler", rekao je Wallace, koji je svojevremeno bio Randolphov saigrač u Portlandu.

Randolph je ovog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor sa Sacramentom vrijedan 24 miliona dolara.  

On je tokom karijere igrao za Portland, New York, LA Clipperse i Memphis, a procjenjuje se da je "težak" oko 65 miliona dolara.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi