Warriorsi odmaraju Greena i Igoudalu protiv Phoenixa
Foto: EPA

Trener Golden State odlučio da odmara dvojicu

Warriorsi odmaraju Greena i Igoudalu protiv Phoenixa

D. Rakanović

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr večeras će na gostovanju protiv Phoenix Sunsa odmarati Draymonda Greena i Andrea Igoudalu. 

Warriorsi su u odličnoj formi, imaju 12 pobjeda u nizu i sigurno je da žele nastaviti taj niz.

Matt Barnes bi trebao imati više minuta na parketu u odsustvu Igoudale, a Stephen Curry i Klay Thompson će imati veću slobodu i odriješene ruke u napadu.

Ono što raduje cijeli stručni štab Warriorsa je da se Kevin Durant uspješno oporavlja od povrede koljena i njegov povratak se očekuje u subotu kada Ratnici igraju protiv New Orleans Pelicansa. 

Za Phoenix bi večeras trebalo da zaigra T.J Warren koji se oporavio od bolesti, a Sunsi od ranije zbog povreda ne mogu računati na Barbosu, Knighta, Bledsoea i Chandlera.

Utakmica između Sunsa i Warriorsa je na rasporedu noćas u četiri sata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije