Washington preuzeo lidersku poziciju

WNBA

Washington preuzeo lidersku poziciju

Teme:

U jedinoj utakmici odigranoj sinoć Washington Mystics je bio bolji od Atlanta Dreama sa 82:72 i tako preuzeo lidersku poziciju na tabeli Istočne konferencije.

Košarkašice Atlante su promašile prvih deset od jedanaest šuteva i već tada je bilo jasno u kojem smjeru ide utakmica. Crystal Langhorne je kod Mysticsa bila na visini zadatka, jednostavno joj je sve polazilo za rukom.

Langhorne je utakmicu završila sa 24 poena i 15 skokova što je bio njen deveti double-double učinak sezone, Matee Ajavon je dodala 15, a Chasity Melvin 12 poena. Kod Dreama je prvo ime bila Angel McCoughtry sa 23 poena, a Iziane Castro Marques je dodala 17.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.