Weemsu dugoročni ugovor koji se ne odbija

Traže ga iz NBA, ali...

Weemsu dugoročni ugovor koji se ne odbija

Glavna zvijezda CSKA Sony Weems na pragu je potpisivanja novog dugoročnog ugovora sa moskovskim klubom, koji će biti izuzetno unosan.

Ovaj sjajni košarkaš koji je nekada igrao u NBA ima dosta ponuda za povratak u najjaču košarkašku ligu na svijetu, ali ono što mu je ponudio CSKA se ne može odbiti.

"Najozbiljnija ponuda koju sam imao je ona koja je stigla iz Atlante. Međutim, CSKA mi daje ponudu koju ne mogu odbiti", započeo je Weems i dodao:

"CSKA je manje-više moj tim. Ovdje mi je lijepo, imam 28 godina i imam još toga da ponudim. Potpis novog ugovora bit će pravi potez za moju daljnu karijeru".

CSKA je Weemsu ponudio dugoročni ugovor vrijedan deset miliona eura što je za evropske prilike ponuda iz snova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.