Westbrook obara rekorde

Novo dostignuće Russella Westbrooka

Westbrook obara rekorde

Nevjerovatni Russell Westbrook koji je u prilici da obori brojne rekorde ove sezone, sinoć se ponovo upisao u historiju.

Westbrook je u laganoj pobjedi Oklahome protiv Philadelphije, rezultatom 122:97, zabilježio svoj 35. tripl-double u sezoni.

Njegov sinoćnji tripl-double prvi je takav u historiji NBA lige, naime, Westbrook je do njega došao uz perfektan učinak iz igre, ali i sa linije za slobodna bacanja.

Sjajni košarkaš je u samo 30 minuta, koliko je proveo na terenu, ubacio 18 poena uz šut 6/6 iz igre, ali i 6/6 sa linije slobodnih bacanja. Dodao je igrač Oklahome još 11 skokova i 14 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije