Whiteside i Len se sukobili na terenu, Dragića tukli

Nervozna utakmica u Miamiju

Whiteside i Len se sukobili na terenu, Dragića tukli

Susret Miamija i Phoenixa obilježilo je veoma nervozno, ali i nesportsko ponašanje pojedinih aktera utakmice.

U trećoj četvrtini su se sukobili Hassan Whiteside iz Miamija i Alex Len iz Phoenixa, zbog čega su oba igrača isključena sa utakmice.

Međutim, najveća meta napada igrača Phoenixa bio je njihov dojučerašnji saigrač Goran Dragić, koji je u više navrata fauliran vrlo grubo.

Tako je, također u trećoj četvrtini, zbog drugog namjernog faula isključen i Markieff Morris koji je žestoko faulirao Dragića kada je ovaj istrčao kontranapad i krenuo na polaganje.

"Ova mi pobjeda mnogo znači. Bilo je večeras nekoliko grubih i namjernih faulova, ali ovo je muški sport", istakao je nakon utakmice Dragić, kojem očigledno nedavni odlazak iz Sunsa nije oprošten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.