Zakuhava se: Ma kakavi Srbi, kakav bauk
FOTO: EPA

Otac Darija Šarića omaložava reprezentaciju Srbije

Zakuhava se: Ma kakavi Srbi, kakav bauk

A. Beganović

U okviru osmine finala Evropskog košarkaškog prvenstva danas će između ostalog snage odmjeriti Hrvatska i Češke, te Srbija i Finska.

Ukoliko ne bude iznenađenje, odnosno ukoliko Hrvatska i Srbija upišu pobjede u četvrtfinalu nas očekuje pravi spektakl.

Srbija bi u tom meču s obzirom na prikazano u dosadašnjem dijelu prvenstva bila veliki favorit, no tako ne misli Predrag Šarić, otac hrvatskog reprezentativca Darija Darića.

"Imaju tog Teodosića, imaju tog malog Bjelicu koji ima iskustva, no ako ćemo gledati Kalinića ili Simonovića, o čemu pričamo? Ipak, naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo tri NBA igrača. Prema tome, radi se o jednoj utakmici. Šta ako Srbi ne pogode. Šta ako Teodosić uprska kako već zna", za Jutarnji list je istakao Šarić stariji.

"Treba i malog Bogdanovića zaustaviti, ne smije se puštati da šutira jer je opasan ako se pusti. I to je to. Ma kakvi Srbi, kakav bauk. Tačno je da igraju svi, da imaju 12 igrača, da su složni i da imaju Teodosića koji je vođa, ali ljudi moji, o čemu mi pričamo", dodao je Šarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.