"Žalim što se nikad nisam takmičio u zakucavanju"

LeBron James:

"Žalim što se nikad nisam takmičio u zakucavanju"

Nisu samo ljubitelji košarke i NBA lige razočarani činjenicom da se jedna od prvih zvijezda najjače košarkaške lige na svijetu, LeBron James, nikada nije takmičila u zakucavanjima na NBA All-Star vikendu.

I sam Kralj James žali za činjenicom što se nikada nije okušao u tome jer misli da bi bio jako dobar u tome. Upravo ovo James je priznao gostujući u jednoj emisiji koju je vodio njegov nekadašnji saigrač Dwyane Wade.

"Bilo je nekih godina kada sam sebi govorio da ću to uraditi, da ću učestvovati, ali nisam. Sada kada gledam takmičenje u zakucavanjima ljut sam na sebe jer mislim da sam mogao biti odličan", rekao je LeBron.

Iako je imao želju, sada već misli da je prekasno za ispunjenje iste.

"U ovom momentu sam 'sa druge strane brda', teško da će me neko vidjeti na ovom takmičenju, jednostavno sam to prebolio", dodao je James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.