Zarađuje milione u Oklahomi, a ne zna izvesti slobodno

Zarađuje milione u Oklahomi, a ne zna izvesti slobodno

E. Škorić

Oklahoma City je poražena i drugi put ove sezone, pošto je sinoć u noći sa nedjelje na ponedjeljak bila slabija od Minnesote (115:113).

Andrew Wiggins je sa zvukom sirene pogodio trojku od tablu za pobjedu Minnesote. On je sa 27 poena, koliko je ubacio i Karl-Anthony Towns (i 12 skokova), bio ponajbolji pojedinac večeri.

Russell Westbrook je brojao do 31 i tome je dodao 10 asistencija, no ni on, a ni Anthony, kao ni Paul George nisu Oklahomi bili dovoljni protiv Timberwolvesa.

Meč su obilježila i nevjerovatna slobodna bacanja Oklahimnog košarkaša Andre Robersona, koji je promašio kompletnu konstrukciju i pokazao da je bez premca.

Iako se radi o šuteru koji masno zarađuje, oko 30 miliona dolara za tri sezone, pošteno se obrukao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti