Zbog čega su prenijeti koševi iz Pionira u Arenu?

Zanimljivo...

Zbog čega su prenijeti koševi iz Pionira u Arenu?

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde Telekom trenutno igraju četvrfinalni meč Eurolige na svom parketu u Kombank Areni protiv moskovsog CSKA. Ali, umjesto da igraju sa koševima koji su već bili tu, organizatori utakmice odlučili su se za drugu soluciju.

Oni su prenijeli koševe iz Pionira ili Dvorane "Aleksandar Nikolić" u Arenu iz razloga što su crveno-bijeli tokom dvije prethodne sezone bili bolji šuteri upravo na te obruče. Organizatori su učinili sve kako bi košarkaše Zvezde što više opustili i izašli im u susret pred ovaj meč.

Da li će više sreće imati na koševima iz Pionira, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi