Starčević pred Rudar: Nismo završili svoj posao

Trener Krupe

Starčević pred Rudar: Nismo završili svoj posao

Krupa sutra na domaćem terenu igra revanš utakmicu četvrtine finala najmasovnijeg takmičenja u BiH. 

Ekipa koju vodi Slobodan Starčević će ponovo odmjeriti snage sa Rudarom, a prva utakmica koja se odigrala u Prijedoru završila je rezultatom 3:0 u korist Krupe.

“Nakon odličnog rezultata u Prijedoru svi nas već stavljaju u polufinale Kupa BiH, ali ja bih ipak rekao da mi svoj posao nismo završili, jer ispred sebe imamo jednu veoma ozbiljnu ekipu. Svoju ozbiljnost su pokazali u zadnjem kolu sa postignutih šest golova protiv Kozare", kazao je trener Krupe Slobodan Starčević, dodavši:

"Mi smo svjesni zadatka koji je ispred nas, i nadam se da ćemo kroz maksimalno ozbiljan pristup, ne samo ostvariti pobjedu i plasirati se dalje, nego naparaviti i odličnu pripremu za narednu utakmicu protiv GOŠK-a. Nadam se da ćemo u toj utakmici rješavati pitanje plasmana u Ligu za prvaka."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Revanš utakmica četvrtine finala Kupa BiH između Krupe i Rudar Prijedora igra se u srijedu na stadionu u Krupi na Vrbasu sa početkom u 13:00 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi