Žestoka dobrodošlica za Lonza Balla u NBA ligu

Beverley nije imao milosti

Žestoka dobrodošlica za Lonza Balla u NBA ligu

M. Šljivak

Derbi Los Angelesa u NBA ligi pripao je Clippersima, koji su savladali Lakerse 108:92.

Profesionalni debi u najjačoj ligi svijeta imao je rookie Lakersa Lonzo Ball, momak čiji je dolazak u NBA najavljivan kao nova velika stvar.

Lonzo se zbog očevih poteza i najava da je njegov sin najbolji igrač svijeta i da će to dokazati već u prvoj NBA sezoni, postao meta mnogih, a u debiju mu nije dao mira bek Clippersa Patrick Beverley.

On je tokom kompletnog meča naprosto izluđivao Balla. Bilo je tu niskih i namjernih udaraca, provokacije su bile u svakom napadu, a to je itekako ostavilo traga na mladom košarkašu.

Završio je meč sa samo tri poena i šut 1 od 6, pa je tako njegov debi u NBA ligi prošao neslavno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi