Zvanično: Dwight Howard novi košarkaš Charlotte Hornetsa

Nakon jedne sezone napustio Atlantu

Zvanično: Dwight Howard novi košarkaš Charlotte Hornetsa

E. Čaušević

NBA zvijezda Dwight Howard posljednjih godina često mijenja klubova, a tako je bilo i ovaj put jer je odlučio napustiti Atlantu.

Howard na kraju prošle sezone izjavio da nije zadovoljan minutažom koju ima u Atlanti jer je većinu utakmica posmatrao sa klupe. Ovaj 31-godišnji košarkaš je u posljednjih nekoliko godina često mijenjao klubova, a u Atlanti proveo je samo jednu sezonu.

Nakon što je odlučio da raskine ugovor s Atlantom iskusni 31-godišnji centar je već pronašao novi angažman. Zvanično je potvrđeno da je Howard postigao dogovor sa Charlotte Hornetsima s kojima je potpisao jednogodišnji ugovor. Prije toga Howard je u NBA ligi, osima Atlante, nastupao još za Orlando, LA Lakerse i Houston.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi