Zvezda dobila poziv NBA lige

Velika čast za crveno-bijele

Zvezda dobila poziv NBA lige

Crvena zvezda imaće svog predstavnika na All Star vikendu, koji se u februaru naredne godine održava u New Orleansu.

Aktuelni šampion ABA lige objavio da će direktor Davor Ristović prisustvovati tradicionalnoj All Star utakmici, za koju je klub dobio i zvaničan poziv najjače lige na svijetu.

"KK Crvena zvezda dobio je zvaničan poziv u sklopu sve intenzivnije saradnje koju naš klub ima sa NBA ligom, Euroligom i njenim partnerima. Inicijalni kontakti uspostavljeni su u Londonu tokom proljeća i sastanka Eurolige kada je predstavnik Zvezde bio gost kancelarije NBA lige za Evropu. Poslije toga je uslijedio poziv direktoru kluba koji putuje u New Orleans sa ciljem da se upozna sa načinom rada u ovoj velikoj organizaciji", stoji u saopštenju.

66. All Star vikend na programu je od 17. do 19. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi