Zvezda dočekuje Sutjesku bez Jovića

Meč 24. kola Jadranske lige

Zvezda dočekuje Sutjesku bez Jovića

D. Vejo

U narednom meču Jadranske lige, na parketu u Pioniru, Nikšićani će na megdan Crvenoj zvezdi. 

Iako se nalaze u grčevitoj borbi za opstanak, košarkaši Sutjeske dobili su najtežeg mogućeg protivnika za ostvarivanje pozitivnih rezultata.

Nakon pobjede nad Krkom, crnogorska ekipa u Beograd dolazi puna samopouzdanja i s nadom da će ostvariti pozitivan skor protiv najboljeg tima u ligi. U punom sastavu, bez povreda, pružiće otpor crveno bijelima.

Takav slučaj nije kod Beograđana. Dok Crnogorci u puno sastavu izlaze na parket, zvezdini puleni biće oslabljeni neigranjem glavnog plejmejkera Stefana Jovića, koji će zbog povrede prepona propustiti meč.

Pored tih nedaća koje nose povrede, Radonjić i njegov tim ulaze u meč sa velikim optimizmom i namjerom da uzmu čitav plijen. Utakmica se igra u nedjelju od 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi